Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-06@20:00:39 GMT

مقایسه فیدلیتی و هایما S۷ توربو پلاس

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۲۴۳۱۷

مقایسه فیدلیتی و هایما S۷ توربو پلاس

معرفی فیدلیتی و هایما S7 توربو پلاس

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از پیشرانه، فیدلیتی بهمن موتور درواقع یک شاسی‌بلند چینی به نام جتور x70s است که توسط کمپانی چری (زیرمجموعه شرکت چری) به‌عنوان یک کراس‌اوور تقریباً لوکس در اختیار متقاضیان قرار می‌گیرد.

سال ۹۹ اخبار عرضه فیدلیتی توسط گروه بهمن و بهمن موتور شنیده شد و فروش آن در سال ۱۴۰۰ به‌عنوان استارت خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هایما S7 توربو هم از سال ۹۶ جانشین مدل تنفس طبیعی خود شد و به دلیل برخورداری از یک پیشرانه توربو شارژ توانمندتر و نیز طراحی ظاهری زیباتر، خیلی زود توانست در دل مشتریان جا باز کند و انتقادات وارده بر مدل قبلی را از خود دور سازد. در سال ۱۴۰۰ نسخه پلاس این خودرو با تغییرات ظاهری جزئی نظیر تحول آینه‌های جانبی و استفاده از پنل لمسی کنترل‌گر سیستم تهویه به‌علاوه کاهش قابل‌توجه مصرف سوخت، از سوی ایران خودرو به بازار ارائه شد.

مقایسه فیدلیتی و هایما S7 توربو پلاس ازنظر طراحی

فیدلیتی ازلحاظ ابعاد بدنه در دسته بالاتر از هایما قرار می‌گیرد و ظواهر آن بیشتر نشان‌دهنده حالتی تجملاتی و خانوادگی است که المان‌های اسپرت کمتری در آن به‌کاررفته اما در عوض جلال و شکوه بیشتری در آن مشاهده می‌شود. هایما اس ۷ هم ظاهر تقریباً خانوادگی دارد اما طرح آن تقریباً قدیمی تر است.

با این تفسیر می‌توان گفت که فیدلیتی از شاخصه‌های دیداری دلپسندتری سود می‌برد آن هم به دلیل زبان طراحی جدید و امروزی.

اما کابین این ۲ خودرو؛ فیدلیتی نمایی کاملاً مدرن و مطابق با سلایق مشتریان امروزی را ارائه می‌دهد و ز سوی دیگر میتوان گفت طراحان هایما در ساخت یک کابین زیبا و جذاب موفق عمل کرده‌اند و با استفاده از خطوط منطقی و جایگذاری مناسب کلیدها و ادوات، اتاقی ارگونومیک را به مشتریان پیش‌کش کرده اند.

در نمای عقب هایما S7 توربو ، چراغ‌های دو تکه با گرافیک داخلی مدرن‌تر رویت می‌شوند.بر روی اسپویلر فوقانی شیشه عقب نیز یک چراغ ترمز نواری LED نصب شده و در پایین سپر محدوده‌ای سیاه رنگ وجود دارد که سر اگزوزهای چهار ضلعی کرومی، چراغ مه‌شکن و علائم شب‌نمای قرمز رنگ را در خود جای داده است.

ازلحاظ کیفیت متریال نیز باید گفت که هر دو خودرو تقریباً در سطحی قابل‌قبول ظاهرشده‌اند اما سطح کیفی کابین فیدلیتی می‌تواند موجب خرسندی بیشتر کاربران این خودرو شود.

ضمناً به دلیل فاصله محوری بیشتر چرخ‌های فیدلیتی شاهد کابینی جادارتر از هایما اس ۷ توربو هستیم که قطعاً راحتی بیشتر سرنشینان را به دنبال خواهد آورد. همچنین پشت صندلی‌های ردیف دوم فیدلیتی فضای بسیار وسیع در حد ۱۶۸۰ وجود دارد که درنتیجه هیچ‌گونه دغدغه‌ای را برای کاربران باقی نخواهد گذاشت. این در حالی است که فضای صندوق هایما تنها ۴۰۰ لیتر ظرفیت دارد.

مقایسه مشخصات فنی فیدلیتی و هایما S7 توربو پلاس

هایما S7 توربو پلاس ازلحاظ فنی دست بالا را نسبت به فیدلیتی دارد؛ چراکه پیشرانه ۱.۸ لیتری توربو شارژ آن دارای توان خروجی ۱۷۰ اسب بخار به‌علاوه ۲۳۰ نیوتن‌متر گشتاور است و نیروی حاصل توسط یک جعبه‌دنده شش سرعته اتوماتیک به سمت محور جلو قابل‌ارسال است.

شتاب ۰ تا ۱۰۰ هایما اس ۷ برابر ۱۰.۵ ثانیه است و این کراس‌اوور کامپکت ۱۵۴۵ کیلوگرمی می‌تواند تا ۱۷۰ کیلومتر بر ساعت سرعت بگیرد. دراین‌بین نیز چیزی حدود ۸.۳۴ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر به‌طور میانگین بنزین مصرف خواهد شد.

اما فیدلیتی تلاش کرده تا با یک پیشرانه جمع‌وجور توربو شارژ به حجم ۱.۵ لیتر کنار بیاید و ۱۵۵ اسب بخار قدرت به همراه ۲۳۰ نیوتن‌متر گشتاور تولیدی خود را از طریق گیربکس ۶ سرعته دو کلاچ به چرخ‌های جلو تحویل دهد. شرکت بهمن به‌طور رسمی اشاره‌ای به حداکثر سرعت و شتاب صفر تا صد این خودرو نداشته اما احتمالاً فیدلیتی دارای شتابی در حدود ۱۲.۵ تا ۱۳ ثانیه خواهد بود و نهایتاً نیز تا حوالی ۱۷۵ کیلومتر بر ساعت سرعت خواهد گرفت. مصرف سوخت ترکیبی فیدلیتی نیز برابر ۸.۱ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر ارزیابی‌شده که نسبت به حریف چینی بهتر به نظر می‌رسد.

دراین‌بین کیفیت سواری فیدلیتی کمی اسپرت تر احساس می‌شود اما هندلینگ و پایداری آن در سر پیچ‌ها تقریباً بهتر از هایما اس ۷ خواهد بود.

نوع خودرو فیدلیتی بهمن موتور هایما s7 توربو پلاس پیشرانه ۱.۵L  / چهارسیلندر/ توربوشارژ ۱.۸L / چهارسیلندر/ توربوشارژ انتقال قدرت دیفرانسیل جلو / گیربکس ۶ سرعته دوکلاچه اتوماتیک دیفرانسیل جلو/ گیربکس ۶ سرعته اتوماتیک توان خروجی ۱۵۵ اسب بخار / ۲۳۰ نیوتن متر ۱۷۰ اسب بخار / ۲۳۰ نیوتن متر شتاب ۰ – ۱۰۰ ۱۲.۵ – ۱۳ ثانیه ۱۰.۵ ثانیه حداکثر سرعت ۱۷۵ کیلومتر بر ساعت ۱۷۰ کیلومتر بر ساعت مصرف سوخت ۸.۱ لیتر در صد کیلومتر ۸.۳۴ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر مقایسه فیدلیتی و هایما S7 توربو پلاس از جنبه امکانات

ازجمله این امکانات می‌توان به کروز کنترل، دکمه استارت، نمایشگر کامپیوتر سفری، سنسور نور و باران، فندک سرنشینان عقب، صندلی راننده ۸ حرکته برقی گرم‌کن دار، دوربین ۳۶۰ درجه، سنسور پارک دنده‌عقب، حسگر فشار باد تایر، آینه‌های جانبی برقی تاشونده گرم‌کن دار، صفحه‌نمایش لمسی ۸ اینچی، صفحه‌کلید لمسی ۸ اینچی، دیلایت، تهویه مطبوع اتوماتیک، فرمان برقی با قابلیت تنظیم در چهار جهت، چهار عدد کیسه هوای سرنشینان جلو، سیستم کنترل پایداری الکترونیکی، سیستم کنترل کشش، سیستم کمک در سربالایی.

در سمت دیگر میدان فیدلیتی بهمن موتور دست‌پر ظاهرشده و در برخی موارد آپشن‌های رفاهی ایمنی مطلوب‌تری را در اختیار شما قرار می‌دهد. ازجمله امکانات فیدلیتی می‌توان به سامانه‌های کنترل کشش و پایداری، سیستم کنترل توقف خودرو در سربالایی، سیستم ایمنی برخورد مانع با شیشه‌بالابر، ترمز پارک برقی، اتو هلد، رادار حرکت بین خطوط و تشخیص نقاط کور، سنسور فشار باد تایر، ایربگ راننده و سرنشین جلو و جانبی، تنظیمات برقی به همراه گرم‌کن صندلی‌های جلو، سنسور باران، فرمان چرمی مجهز به کلید کنترل، تهویه مطبوع دیجیتال با دریچه عقب، بلندگو، شارژر وایرلس، ورود بدون کلید، استارت دکمه‌ای، جلو آمپر دیجیتال ۱۲.۳ اینچی، صفحه‌نمایش لمسی ۱۰:۲۵ اینچی به همراه بلوتوث، کروز کنترل، دوربین ۳۶۰ درجه دوربین عقب، اتولایت، آینه‌های جانبی جمع شونده اتوماتیک به همراه گرم‌کن، تنظیم برقی ارتفاع نور چراغ‌ها، سانروف پانوراما، دی لایت حسگر پارک جلو و عقب سیستم هوشمند باز شدن اتوماتیک درب صندوق توسط پا، جک هیدرولیکی درب موتور و سیستم تشخیص مانع درب صندوق.

نتیجه‌گیری

انتخاب برای خرید خودرو آن هم زمانی که بین ۲ خودرو شک و تردید وجود دارد همیشه مشکل است با این وجود اگر به دنبال یک کراس‌اوور با ابعاد نسبتاً بزرگ‌تر، طراحی بدنه زیبا، کابین فوق‌العاده جادار با طراحی مدرن و مصرف سوخت تقریباً پایین‌تر هستید، محصول گروه بهمن برنده مقایسه فیدلیتی و هایما S7 توربو پلاس خواهد بود.

اما  اگر به دنبال یک کراس‌اوور با توان فنی بهتر به‌علاوه قطعات یدکی ارزان‌تر، خدمات پس از فروش گسترده  و بازار دست دوم بهتر هستید، هایما S7 توربو پلاس می‌تواند خودرو مناسبی برای شما باشد.

پربیننده ترین آغاز ثبت نام فیدلیتی ( لینک ثبت نام خودرو ) قیمت خودرو پژو ۲۰۶ در تهران + جدول پراید ۱۴۲میلیون شد/ قیمت ساینا، کوییک و تیبا + جدول خرید خودرو با کارت ملی قیمت پراید کارکرده امروز ۱۴۰۰/۵/۱۳

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: هایما فیدلیتی کیلومتر بر ساعت بهمن موتور هایما اس ۷ مصرف سوخت کراس اوور اسب بخار گرم کن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۲۴۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(عکس) مقایسه ال۹۰ با نمونه بومی‌سازی شده!

در ادامه قصد داریم P ۹۰ را با تندر ۹۰ و فیس‌لیفت‌های قبلی این خودرو که در ایران با نام پارس تندر و تندر پلاس عرضه شدند مقایسه کنیم.

به گزارش پدال، در سال ۱۹۹۹ زمانی که رنو داچیا را خرید، پروژهٔ X ۹۰ برای توسعهٔ خودرویی اقتصادی با قیمت ۵ هزار یورو آغاز شد. پس از حدود چهار سال توسعه، این خودرو نهایتاً در ژوئن ۲۰۰۴ با نام لوگان رونمایی شد. این خودرو که به موفقیت غیرمنتظره‌ای دست پیدا کرد، با برند‌های رنو و داچیا در کشور‌های سراسر جهان به تولید رسید و عرضه شد. در کشورمان پس از کش‌وقوس‌های فراوان، لوگان که قرار بود جایگزینی برای پیکان باشد، در سال ۱۳۸۶ روی خط تولید ایران‌خودرو و پارس‌خودرو (سایپا) رفت و با نام تندر ۹۰ در سه تیپ مختلف راهی بازار کشورمان شد درحالی‌که ارزان‌ترین تیپ آن با نام E ۰، بدون حداقل امکانات رفاهی مثل فرمان هیدرولیک، حدود دو برابر پیکان قیمت داشت.

با این‌وجود و علیرغم ظاهر ساده و اقتصادی لوگان، این خودرو به لطف کیفیت بالای قوای محرکه و قطعات فنی، توانست جای خود را در بازار کشورمان باز کند. بعداً نیز نسخه‌های فیس‌لیفت و اتوماتیک تندر ۹۰ توسط خودروسازان داخلی عرضه شدند. در سال ۱۳۹۹، اما به دلیل تحریم‌ها و خروج رنو از ایران، تولید این سدان اقتصادی فرانسوی در کشورمان پس از ۱۳ سال خاتمه یافت. چندی بعد، اما به دلیل محبوبیت لوگان در ایران و همین‌طور در اختیار داشتن امتیاز پلت‌فرم و وجود زیرساخت‌های تولید در کشور، سایپا تصمیم به ساخت بومی‌سازی ایرانیزه کردن آن گرفت که نتیجهٔ آن خودرویی بنام P ۹۰ شد.

P ۹۰ که قرار است توسط پارس‌خودرو تولید شود، اواخر فروردین ۱۴۰۲ رونمایی شد و با توجه به اینکه به‌تازگی کاتالوگ آن منتشر شده است، به نظر می‌رسد فاصلهٔ زیادی با عرضه به بازار ندارد. به همین دلیل، قصد داریم در ادامه این لوگان بومی را با تندر ۹۰ و فیس‌لیفت‌های قبلی آن مقایسه کنیم. لازم به ذکر است، درحالی‌که قبلاً به نام کادیلا برای این خودرو اشاره شده بود، به نظر می‌رسد قرار است با همان نام P ۹۰ به بازار عرضه شود، زیرا در کاتالوگ مذکور همین نام دیده می‌شود.

طراحی بیرونی

سایپا نمای جلوی و عقب تندر ۹۰ را به‌طور کامل بازطراحی کرده و سعی داشته نمای مدرنی به پیکر قدیمی و سادهٔ این خودرو ببخشد. در قسمت جلوی خودرو مجموعهٔ چراغ‌ها، جلوپنجره و سپر به‌طور کامل از نو طراحی شده است. این طراحی جدید با جلوپنجرهٔ شش‌ضلعی، چراغ‌های متفاوت و قاب برجستهٔ مه شکن‌ها در طرفین سپر هرچند شاید به‌خودی‌خود زیباتر از لوگان به نظر برسد، اما این فرم تهاجمی هیچ‌گونه هماهنگی با پروفیل جانبی خودرو ندارد، زیرا این قسمت کاملاً دست‌نخورده باقی مانده و هیچ تغییری را نسبت به لوگان تجربه نکرده است. در اینجا طراحان حتی زحمت تغییر آینه‌های جانبی را هم به خود نداده و از همان آینه‌های ساندرو و تندر پلاس استفاده کرده‌اند.

در عقب خودرو شاهد چراغ‌های جدیدی هستیم که تا روی در صندوق کشیده شده و با فرم جعبه‌ای خودرو هماهنگی بیشتری دارد. در پایین هم سپر با بخش بزرگی از پلاستیک سیاه بازطراحی شده است. به‌طورکلی، هرچند شاید طراحی جلو و عقب P ۹۰ با نمایی مدرن‌تر و تهاجمی‌تر به‌خودی‌خود زیبا باشد، اما ناهماهنگی این طراحی جدید با فرم بسیار ساده و قدیمی پروفیل جانبی لوگان تضاد ناخوشایندی ایجاد است. این در حالی است که در فیس‌لیفتی که داچیا در سال ۲۰۰۸ روی لوگان انجام داد و در سال ۱۳۹۶ توسط ایران‌خودرو با نام تندر پلاس در کشورمان عرضه شد، طراحی خودرو با تغییراتی نه‌چندان بزرگ، اما مؤثر و بدون بر هم زدن فرم هماهنگ لوگان، بروزتر و شکیل‌تر شد.

از سوی دیگر، خود سایپا نیز در پاییز سال ۱۳۸۷ درحالی‌که تازه لوگان به ایران آمده بود، فیس‌لیفتی جزئی روی آن انجام داد که با نام پارس تندر عرضه شد. مهم‌ترین تغییر ظاهری این خودرو در قسمت عقب با چراغ‌های جدید و انتقال جا پلاک از روی سپر به بالا انجام گرفته بود و نمای جلو دست‌نخورده باقی ماند. بااین‌حال، فیس‌لیفت پارس تندر هم چندان جالب از آب درنیامد و کمکی به زیباتر شدن لوگان نکرد.

داخل

در داخل P ۹۰ سایپا از داشبورد و رو دری‌ها ساندرو و تندر پلاس استفاده کرده که هرچند کمی بهتر از داشبورد اولیه و قدیمی تندر ۹۰ به نظر می‌رسد، اما کاملاً رنگ و بوی کهنگی دارد. البته طراحان سایپا با استفاده از نمایشگر لمسی، مجموعهٔ جدید کنترل‌های سیستم تهویه و صفحه آمپر جدید سعی در بروز کردن این داشبورد داشته‌اند، اما این اقدامات جزئی تأثیر چندانی نداشته و در داخل P ۹۰ همچنان شاهد همان فضای کهنه و بی‌روح لوگان هستیم که هیچ شباهتی به یک خودروی مدرن امروزی ندارد. همچنین در این خودرو از غربیلک فرمان کوییک استفاده شده که کاملاً با فرم کلی داشبورد خودرو بی‌ربط است درحالی‌که دکمه‌های بالابر شیشه همچنان روی داشبورد قرار دارند. با توجه به تغییرات بزرگ بیرونی، بهتر بود برای داخل P ۹۰ هم داشبورد جدیدی طراحی می‌شد تا لااقل در داخل حس خودروی جدیدتری را به خریداران بدهد. البته گفته شده نسخهٔ اتوماتیک این خودرو با داشبورد جدیدی ارائه خواهد شد.

تجهیزات

P ۹۰ از لحاظ امکانات نسبت به تندر ۹۰ پیشرفت نسبتاً خوبی داشته و سایپا مواردی مثل فرمان برقی D شکل با سیستم، پایش باد تایرها، رینگ آلومینیومی، سیستم تهویه نیمه اتوماتیک، دو ایربگ، تریم داخلی دورنگ، شیشه دودی عقب، تنظیم برقی آینه‌های جانبی، سنسور دنده عقب، دوربین دنده عقب، چراغ‌های خودکار، دی‌لایت، نمایشگر ۷ اینچی، آنتن کوسه‌ای، سنسور باران، کنترل پایداری و ترمز کمکی را در نظر گرفته است درحالی‌که تندر ۹۰ در تمام نسخه‌های قبلی خودروی بسیار فقیری بود و امکانات آن صرفاً به مواردی مثل دو ایربگ، سیستم تهویه دستی، تنظیم برقی آینه‌های جانبی و فرمان هیدرولیک محدود می‌شد.

پیشرانه

غیر از طراحی بیرونی، تغییر مهم دیگر P ۹۰ زیر کاپوت رخ داده است، زیرا ازآنجایی‌که امکان تولید پیشرانهٔ اصلی تندر ۹۰ یعنی K ۴ M در کشور وجود ندارد، سایپا تصمیم گرفته در این خودرو از پیشرانهٔ ME ۱۶ استفاده کند. این همان موتور EC ۵ پژو-سیترئن محسوب می‌شود که در دوران برجام به سایپا رسید. این موتور که از سیستم زمان‌بندی متغیر سوپاپ بهره می‌برد را درواقع باید نسخهٔ سایپا از پیشرانهٔ TU ۵ پلاس ایران‌خودرو دانست. هرچند گفته می‌شود موتور ME ۱۶ در برخی جزئیات مثل بلوک سیلندر با موتور ایران‌خودرو متفاوت است، اما ۱۱۳ اسب بخار قدرت و ۱۴۴ نیوتن متر گشتاور تولید می‌کند که دقیقاً با TU ۵ پلاس یکسان است.

انتقال نیروی این موتور هم توسط همان گیربکس پنج سرعتهٔ دستی مورداستفاده در شاهین صورت می‌گیرد که توسط مگا موتور تولید می‌شود و طبق گفته‌ها از تکنولوژی شرکت آیسین بهره می‌برد. همچنین قرار است بعداً نسخهٔ اتوماتیک P ۹۰ هم با گیربکس شش سرعتهٔ ساخت شرکت چینی DAE تولید شود. پیشرانهٔ P ۹۰ خروجی کمی بیشتری از موتور ۱.۶ لیتری K ۴ M تندر ۹۰ دارد که ۱۰۵ اسب بخار قدرت و ۱۴۰ نیوتن متر گشتاور داشت، اما نقطهٔ قوت اصلی لوگان کیفیت بالای قوای محرکه بود که باعث می‌شد خریداران با ظاهر زشت، کابین قدیمی و امکانات اندک تندر ۹۰ کنار بیایند درحالی‌که این موضوع در P ۹۰ کمرنگ شده است. البته موتور TU ۵ هم از پیشرانه‌های نسبتاً کم‌ایراد داخلی است، اما باید ببینیم نسخهٔ سایپا از این موتور چه عملکردی خواهد داشت.

جمع‌بندی

درمجموع، با وجود تمام تغییراتی که در P ۹۰ ایجاد شده، درحالی‌که لوگان در بازار‌های جهانی هم‌اکنون در نسل سوم خود قرار دارد، تولید دوبارهٔ نسل اول که پیشینهٔ آن به بیست سال پیش بازمی‌گردد آن‌هم با پیشرانهٔ پژو و صرفاً چند آپشن بیشتر چه توجیهی دارد آن‌هم درحالی‌که سایپا در سبد محصولات خود سدان مدرن‌تر شاهین را دارد که قرار است با همین پیشرانهٔ ME ۱۶ تولید شود؟ درهرحال، طبق آخرین گزارش‌ها، تولید P ۹۰ در تیرماه ۱۴۰۲ آغاز خواهد شد و حدود ۱۰ درصد قیمت کمتری نسبت به شاهین خواهد داشت.

مقایسه مشخصات فنی

تندر ۹۰ P ۹۰ پیشرانه K ۴ M ME ۱۶
حجم موتور ۱۵۹۸ سی‌سی ۱۶۰۰ سی‌سی
قدرت ۱۰۵ اسب بخار ۱۱۳ اسب بخار
گشتاور ۱۴۰ نیوتن متر ۱۴۴ نیوتن متر
گیربکس ۵ سرعته دستی ۵ سرعته دستی
وزن ۱۱۰۰ کیلوگرم ۱۱۵۵ کیلوگرم
طول ۴،۲۴۷ میلی‌متر ۴،۳۳۰ میلی‌متر
عرض ۱،۷۴۰ میلی‌متر ۱،۷۴۰ میلی‌متر
ارتفاع ۱،۵۳۴ میلی‌متر ۱،۵۳۰ میلی‌متر
فاصلهٔ محوری ۲،۶۳۰ میلی‌متر ۲،۶۳۰ میلی‌متر
ظرفیت باک ۵۰ لیتر ۴۷ لیتر

دیگر خبرها

  • قیمت خودرو امروز ۱۷ اردیبهشت + جدول
  • (عکس) مقایسه ال۹۰ با نمونه بومی‌سازی شده!
  • مقایسه جک J۴ با کی ام سی ایگل؛ تفاوت در چیست؟
  • قیمت خودرو امروز 16 اردیبهشت 1403
  • قیمت تولیدات ایران‌خودرو در بازار +جدول
  • قیمت روز محصولات ایران‌خودرو یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت خودرو امروز ۱۶ اردیبهشت + جدول
  • قیمت جدید انواع باتری خودرو +جدول
  • ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!/ عکس
  • قیمت محصولات ایران خودرو امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول