Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از مقایسه‌های خودرویی پر مخاطب بازار، میتسوبیشی اوتلندر با هایما S7 است. تا چندین سال پیش خرید خودرو کاری آسان به‌شمار می‌آمد، اما پیشرفت این صنعت که با آمدن مدل‌های گوناگون در سگمنت‌های مختلف همراه شد، کار خرید و انتخاب را برای خریداران کمی دشوار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امکانات رفاهی فراوان، طراحی‌های متفاوت و مشخصات فنی گوناگون، پارامتر‌هایی است که ممکن است علاقه‌مندان را دچار تردید کند.  

معرفی میتسوبیشی اوتلندر:

میتسوبیشی اوتلندر، خودرویی ساخت کشور ژاپن است که در سال ۲۰۱۳ طراحی شد و در آن از یک موتور ۴ سیلندر با ۱۶ سوپاپ استفاده شده است. حجم موتور این خودرو ۲۳۶۰ سی‌سی است و به همین دلیل حداکثر قدرت آن ۱۶۶ اسب بخار در ۶۰۰۰ دور در دقیقه است. بررسی‌های فنی نشان می‌دهد که نهایت گشتاور این خودرو ۲۱۹ نیوتن متر در ۴۰۰۰ و ۲۰۰ دور در دقیقه است.


در سیستم حرکتی آن از یک جعبه دنده CVT با قابلیت تعویض ۶ دنده به صورت دستی استفاده شده است. جالب است بدانید که این خودرو می‌تواند حداکثر سرعت ۱۹۰ کیلومتر در ساعت به شما هدیه دهد و شتاب ۰ تا ۱۰۰ کیلومتر در ساعت برای آن ۱۰.۶ ثانیه است. مصرف سوخت ترکیبی در این خودرو ۹.۳ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر است و حجم باک آن ۶۳ لیتر است.

از جمله امکانات این خودرو می توان به سیستم چهار چرخ متحرک ۴WD با کلید ۳ وضعیتی Auto، ۲WD، ۴WD Lock ، مجهز به سیستم کروز کنترل و کلید‌های کنترل روی فرمان، سیستم ورود و خروج بدون سوییچ (Keyless)، استارت خودرو دکمه‌ای (Starter)،  آنتن سقفی، چراغ‌های جلو زنون HID، شوینده چراغ‌ها بر روی سپر جلو، فرمان با روکش چرمی با کنترل‌های سیستم صوتی بر روی آن اشاره کرد.

همچنین این خودرو مجهز به دستگیره‌های کرومی داخلی و خارجی، سان روف با تنظیم الکتریکی، صندلی‌ها با ظرفیت هفت سرنشین (دارای ۷ صندلی در ۳ ردیف) مدل ۲۰۱۵، ۵ سرنشین در ۲ ردیف (مدل ۲۰۱۴)، مجهز به گرمکن صندلی راننده و سرنشین جلو (مدل ۲۰۱۴)، صندلی‌های تمام چرم به همراه تنظیم الکتریکی صندلی راننده در ۴ جهت، صندلی تاشوی عقب با قابلیت تفکیک ۶۰:۴۰ مجهز به کنسول عقب است.

معرفی هایما S۷:

هایما S۷، خودرویی ساخت کشور چین است که در سال ۲۰۱۴ طراحی شد و در آن از یک موتور ۴ سیلندر با ۱۶ سوپاپ استفاده شده است. حجم موتور این خودرو ۱۹۹۵ سی‌سی است و به همین دلیل حداکثر قدرت آن ۱۴۸ اسب بخار در ۶۰۰۰ دور در دقیقه است. بررسی‌های فنی نشان می‌دهد که نهایت گشتاور این خودرو ۱۸۰ نیوتن متر در ۴۰۰۰ و ۵۰۰ دور در دقیقه است.

در سیستم حرکتی آن از یک جعبه دنده ۵ سرعته خودکار استفاده شده است، جالب است بدانید که این خودرو می‌تواند حداکثر سرعت ۱۶۵ کیلومتر در ساعت به شما هدیه دهد و شتاب ۰ تا ۱۰۰ کیلومتر در ساعت برای آن ۱۵.۸ ثانیه است. مصرف سوخت ترکیبی در این خودرو ۸.۸ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر است و حجم باک آن ۶۱ لیتر است.

از جمله امکانات این خودرو می توان به سامانه کنترل فشار باد تایر‌ها TPMS، دوربین دنده عقب، کامپیوتر سفری، سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک، آینه‌ داخلی الکتروکرومیک ، آینه‌های جانبی گرمکن دار به همراه امکان تاشوندگی برقی، سانروف و شیشه‌های برقی تمامی سرنشینان، صندلی‌های چرمی، صندلی‌های در جلو مجهز به گرمکن و برای راننده دارای تنظیمات برقی ۸ جهته، کیلس و استارتر دکمه‌ای، کروز کنترل اشاره کرد.

خودرو میتسوبیشی اوتلندر هایما S7 کشور سازنده ژاپن چین سال (طراحی) 2013 2014 موتور 4 سیلندر 16 سوپاپه 4 سیلندر 16 سوپاپه حجم موتور 2360سی سی 1995سی سی حداکثر قدرت 166 اسب بخار در 6000 دور در دقیقه 148 اسب بخار در 6000 دور در دقیقه حداکثر گشتاور 219 نیوتن متر در 4200 دور در دقیقه 180 نیوتن متر در 4500 دور در دقیقه جعبه دنده CVT با قابلیت تعویض 6 دنده به صورت دستی 5 سرعته خودکار شتاب 0 تا 100 10.5 ثانیه 15.8 ثانیه حداکثر سرعت 190 کیلومتر در ساعت 165 کیلومتر در ساعت وزن 1451 کیلوگرم 1545 کیلوگرم اندازه (میلیمتر) 4655 طول - 1811 عرض - 1678 ارتفاع 4498 طول - 1830 عرض - 1730 ارتفاع فاصله بین دو محور 2669 میلیمتر 2619 میلیمتر مصرف سوخت ترکیبی 9.3 لیتر در هر صد کیلومتر 8.8 لیتر در هر صد کیلومتر حجم باک 63 لیتر 61 لیتر استاندارد آلایندگی یورو 5 یورو 5 ترمز و پایداری ترمز عقب دیسکی و جلو دیسکی خنک شونده - مجهز به سیستم ترمز ضد قفل (ABS) - کنترل فعال پایداری (ASC) و کنترل کشش (TCL) - ترمز کمکی در هنگام حرکت در سطوح شیبدار (HSA) - سیستم توزیع الکترونیکی نیروی ترمز (EBD) - ترمز اضطراری کمکی سیستم های ترمز و پایداری شامل ترمز ضد قفل ABS - ترمز کمکی BAS ، کنترل کشش TCS - پایداری الکترونیکی ESP کیسه هوا مجهز به 7 ایربگ (2 عدد جلو و سرنشین، 2 عدد ایربگ جانبی،2 عدد ایربگ پرده ای و 1 عدد زانو) کیسه هوای راننده و سرنشین کناری و ایربگ های جانبی (جمعاً 4 عدد) سیستم صوتی دارای سیستم اتصال تلفن همراه از طریق هندزفری بلوتوث و قابلیت کنترل آن روی فرمان - دارای پورت USB - نمایشگر 7 اینچی لمسی بهمراه دوربین دنده عقب نمایشگر 7 اینچی لمسی با GPS - بلوتوث

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنعت خودرو تولید خودرو میتسوبیشی اوتلندر دور در دقیقه کیلومتر در ساعت استفاده شده نیوتن متر ۱۰۰ کیلومتر اسب بخار آن از یک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۸۵۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیستم کنترلی واحد یک بخار نیروگاه بندرعباس نوسازی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شرکت مدیریت تولید برق هرمزگان، داریوش محمودی عنوان کرد: در واحدهای بخار ۳۲۰ مگاواتی نیروگاه بندرعباس، سیستم مدیریت مشعل‌های بویلر یا BMS وظیفه کنترل مشعل‌ها، اجرای سکوئنس‌های عملیاتی و همچنین حفاظت بویلر را برعهده دارد و هر واحد بویلر دارای ۱۶ مشعل گاز و ۱۶ مشعل مازوت در چهار طبقه و چهار گوشه است و چهار مشعل گازوئیل نیز در زمان راه‌اندازی بویلر استفاده می‌شود.

وی بیان کرد: با گذشت چند دهه از کارکرد، سیستم کنترلی BMS قدیمی، قابلیت خود را به میزان زیادی از دست داده و این امر سبب خروج واحدهای بخار شده بود، که هریک از این خروج‌ها، وقت زیادی را جهت راه‌اندازی مجدد واحد به خود اختصاص می‌داد و نیز هزینه‌های عدم تولید را در بر می‌گرفت.

مدیرعامل نیروگاه بندرعباس اظهار کرد: با هدف افزایش قابلیت اطمینان نیروگاه مقرر شد، سیستم کنترل BMS واحد یک بخار با استفاده از سیستم PLC و با در نظر گرفتن استانداردهای نوین سیستم‌های کنترل و حفاظت نیروگاهی طراحی، ساخته و تعویض شود.

وی خاطرنشان کرد: طراحی، ساخت و نصب سیستم BMS نیروگاه بندرعباس به صورت پروژه تولید بار اول، در مدت‌زمان ۶ ماه، با صرفه‌ جویی ۲ میلیون دلاری و بومی سازی این سیستم با همکاری، طراحی و ارتقای تکنولوژی شرکت‌های دانش بنیان انجام شد.

محمودی تصریح کرد: نوسازی سیستم کنترل BMS دیگر واحدهای بخار، اصلاح تجهیزات معیوب در بخش فیلد، نوسازی حلقه‌های کنترل آنالوگ واحد یک بخار و خودکار نمودن سیستم کنترل احتراق این واحد، نوسازی حلقه‌های کنترل آنالوگ دیگر واحدهای بخار، نوسازی دیگر سیستم‌های کنترل قدیمی واحدهای بخار و یکپارچه‌سازی سیستم‌های کنترل هر واحد به‌منظور تحقق سیستم کنترل DCS بومی نیروگاه بندرعباس، از برنامه‌های آینده این شرکت در جهت افزایش راندمان و رفع موانع تولید است.

کد خبر 6097981

دیگر خبرها

  • سیستم کنترلی واحد یک بخار نیروگاه بندرعباس نوسازی شد
  • مشخصات یک خودروی جدید ایرانی منتشر شد
  • درباره خودرو اکستریم VX
  • مشخصات ال۹۰ ایرانی اعلام شد + عکس
  • ال۹۰ ایرانی چه مشخصات و ویژگی هایی دارد؟ + تصویر
  • مشخصات ال۹۰ ایرانی منتشر شد+ عکس
  • مینی بوس ترمز برید و به حسینیه برخورد کرد!
  • نقص فنی در ترمز مینی بوس در هوره حادثه آفرید
  • قیمت محصولات ایران خودرو امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • طرح ملی آبرسانی به شهر تفرش در آینده ای نزدیک بهره برداری می‌شود