Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-06@13:48:28 GMT

مقایسه بی وای دی s6 با هایما s7+ مشخصات فنی

تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۶۹۶۳۰

مقایسه بی وای دی s6 با هایما s7+ مشخصات فنی

به گزارش خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از مقایسه‌های خودرویی پر مخاطب بازار،بی وای دی s6 با هایما s7 است. تا چندین سال پیش خرید خودرو کاری آسان به‌شمار می‌آمد، اما پیشرفت این صنعت که با آمدن مدل‌های گوناگون در سگمنت‌های مختلف همراه شد، کار خرید و انتخاب را برای خریداران کمی دشوار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امکانات رفاهی فراوان، طراحی‌های متفاوت و مشخصات فنی گوناگون، پارامتر‌هایی است که ممکن است علاقه‌مندان را دچار تردید کند.

حدود یک دهه است که کراس‌اوورهای چینی در بازار کشور ما حضور دارند و موفق شده‌اند در طی این مدت، طرفداران پرشماری را برای خود دست‌وپا کنند. این روزها، اکثر خودروسازان داخلی نماینده‌ای در این بخش بازار دارند و این موضوع باعث شده است تا تنوع کراس‌اوورهای چینی در بازار ایران نسبتا بالا باشد و گاهی اوقات، خریداران برای انتخاب بین دو یا چند گزینه مردد باشند. به همین بهانه در نوشتار پیش‌رو به سراغ بررسی و مقایسه دو کراس‌اوور برجسته چینی موجود در بازار کشور رفته‌ایم. لطفا با مقایسه بی وای دی s6 و هایما s7 با ما همراه باشید.  

معرفی بی وای دی s6 

بی وای دی s6 در سال 2010 معرفی و فروش آن از سال 2011 در بازار چین آغاز شد. این کراس‌اوور متوسط چینی که تا سال 2017 در بازار داخلی این کشور به فروش می‌رسید، از سال 1395 روی خط مونتاژ شرکت کارمانیا رفت و به لطف بازاریابی مناسب این شرکت، آمار فروش قابل قبولی را در بازار ایران ثبت کرد.

 

متأسفانه بخت با بی وای دی و کارمانیا یار نبود و روابط تجاری گسترده این شرکت خودروساز چینی با آمریکایی‌ها، باعث شد تا بی وای دی پس از تشدید تحریم‌ها علیه کشورمان، مجبور به خروج از بازار ایران شود و از این‌رو، پرونده بی وای دی s6 نیز از اوایل سال 1398 در کشور ما بسته شد.

معرفی  هایما s7

در طرف دیگر، هایما s7 را داریم که نخستین بار در سال 2010 و با نام هایما 7 معرفی شد. هایما 7 در سال 2013 یک فیس‌لیفت اساسی را تجربه کرد و هم‌زمان با این فیس‌لیفت، نام آن نیز به هایما s7 تغییر یافت. هایما s7 تاکنون دوبار دیگر و در سال‌های 2015 و 2017 فیس‌لیفت شده است و کماکان فروش آخرین نسخه آن در بازار چین ادامه دارد.

 

داستان هایما s7 در بازار ایران از سال 1394 آغاز شد. ایران خودرو در آن سال، نمونه اولیه این خودرو از کمپانی هایما (مدل 2013) را با پیشرانه 2 لیتری تنفس طبیعی روی خط مونتاژ خود برد و فروش آن را آغاز کرد. سال 1396 بود که ایران خودرو فیس‌لیفت اولیه هایما  s7(مدل 2015) را با پیشرانه 1/8 لیتری توربو جایگزین نمونه قبلی کرد. عرضه این نسخه فیس‌لیفت، آغاز شناخته‌شدن و موفقیت هایما s7 در بازار کشور ما بود و این خودرو اکنون یکی از کراس‌اوورهای چینی پرفروش ایران است.

مقایسه بی وای دی s6 با  هایما s7 از نظر طراحی

بی وای دی s6 روی پلت‌فرم نسل دوم لکسوس RX ساخته شده است و از زبان طراحی نسبتا مشترکی با این کراس‌اوور لوکس ژاپنی استفاده می‌کند. از این‌رو، می‌توان طراحی ظاهری بی وای دی s6 را یک طراحی هماهنگ و با ابهت ظاهری مناسب برای یک کراس‌اوور توصیف کرد. اما با توجه به این که پلت‌فرم این خودرو مربوط به سال 2003 است، بایستی پذیرفت که در حال حاضر، ظاهر بی وای دی s6 تا حدود زیادی قدیمی به نظر می‌رسد و فاقد زرق‌وبرق‌های محصولات به‌روز خودروسازان چینی است.  

ردپای لکسوس RX نسل دوم در طراحی داخلی بی وای دی s6 نیز محسوس است و با نگاه به مواردی همچون نحوه جانمایی مانیتور در قسمت میانی داشبورد، رودری‌ها و محل قرارگیری لیور دنده، می‌توان به‌ این نکته پی برد.

در مجموع می‌توان طراحی داشبورد بی وای دی s6 را یک طراحی ارگونومیک و نسبتا لوکس محسوب کرد اما متأسفانه طراحی داخلی این خودرو نیز همچون طراحی ظاهری، با رنگ‌وبوی کهنگی همراه است.  

در مقابل، هایما s7 در نمای جلو به لطف المان‌هایی همچون جلوپنچره بزرگ با خطوط عمودی، پف‌کردگی خاص گلگیرها و قاب کرومی دور چراغ‌های مه‌شکن، چهره‌ای تنومند و تا حدودی اسپرت دارد. در نمای عقب این خودرو نیز چراغ‌های بزرگ که با الهام از محصولات بی‌ام‌و طراحی شده‌اند، جلب توجه می‌کنند. اما پاشنه آشیل طراحی هایما s7 را می‌توان نمای جانبی آن دانست که کاملا ساده و با حداقل بازی با خطوط طراحی شده است.

داشبورد هایما s7 نیز هرچند ارگونومیک و با چیدمانی منظم طراحی شده است، اما مجموع طرح آن کاملا ساده بوده و نکته جلب توجه کننده‌ای ندارد. تنها نکته مثبت در طراحی داخلی این خودرو را می‌توان استفاده از پوشش چرمی نارنجی‌رنگ در رودری‌ها و صندلی‌ها دانست که باعث می‌شود کابین هایما s7 نمایی پویا و متفاوت از رقبا داشته باشد.

در مجموع برای مقایسه بی وای دی s6 و هایما s7 از نظر طراحی می‌توان گفت که هیچ‌کدام از این دو خودرو، طراحی به‌روز و اغواکننده‌ای ندارند اما با این وجود، هایما s7 از نظر مخاطب عام، خودروی زیباتری نسبت به بی وای دی s6 است.

مقایسه فنی بی وای دی s6 با  هایما s7

به مقایسه بی وای دی s6 و هایما s7 از نظر فنی رسیدیم؛ بی وای دی s6 مجهز به یک پیشرانه 2/4 لیتری تنفس طبیعی با حداکثر قدرت 160 اسب بخار و حداکثر گشتاور 229 نیوتن‌متر است. پیشرانه مذکور به یک گیربکس 6 سرعته اتوماتیک دوکلاچه (DCT) متصل می‌شود و نیروی خود را به چرخ‌های جلوی این کراس‌اوور چینی منتقل می‌کند. مصرف سوخت ترکیبی و شتاب صفرتاصد رسمی بی وای دی s6 با این مجموعه فنی نیز به ترتیب برابر با 9/8 لیتر در هر صد کیلومتر و 13 ثانیه است.

هایما s7 نیز از یک پیشرانه 1/8 لیتری توربو با حداکثر قدرت 170 اسب بخار و حداکثر گشتاور 230 نیوتن‌متر استفاده می‌کند. این کراس‌اوور مونتاژ ایران خودرو، با این پیشرانه و یک گیربکس 6 سرعته اتوماتیک شتاب صفرتاصد رسمی 9 ثانیه را دارد. به‌ازای طی‌کردن هر صد کیلومتر مسافت با هایما s7 در سیکل ترکیبی نیز به 9/6 لیتر سوخت نیاز داریم.

با نگاهی به مشخصات فنی دو خودرو مورد بحث متوجه می‌شویم که هایما s7 در عملکرد فنی، برتر از بی وای دی s6 ظاهر می‌شود که البته این موضوع با توجه به پیشرانه قدرتمندتر محصول هایما در کنار وزن کمتر این خودرو نسبت به بی وای دی s6 طبیعی به نظر می‌رسد.

مدل خودرو

بی وای دی s6

هایما s7

پیشرانه

4 سیلندر تنفس طبیعی

4 سیلندر توربوشارژر

حجم موتور(ليتر)

2/4

1/8

حداکثر قدرت

160 اسب بخار در 5800 دور

170 اسب بخار در 5500 دور

حداکثر گشتاور

229 نیوتن‌متر در 4000 دور

230 نیوتن‌متر در 4500 دور

گیربکس

6 سرعته اتوماتیک دوکلاچه(DCT)

6 سرعته اتوماتیک

مصرف سوخت (ترکیبی)

9/8

9/6

شتاب صفر تا 100

13

9

حداکثر سرعت

185

170

مقایسه امکانات رفاهی بی وای دی s6 با هایما s7

برای مقایسه بی وای دی s6 و هایما s7 از نظر امکانات رفاهی می‌توانیم بگوییم که هر دو خودرو از این نظر راضی‌کننده هستند و آپشن‌های مناسبی را در اختیار سرنشینان خود قرار می‌دهند؛ اما در مجموع، هایما s7 با وجود آپشن‌هایی همچون دوربین 360 درجه، سنسور باران و گرم‌کن صندلی‌های جلو ، فول‌آپشن‌تر از بی وای دی s6 به نظر می‌رسد.

تجهیزات

بی وای دی s6

هایما s7

چراغ

مه‌شکن عقب، دی‌لایت، تنظیم زاویه چراغ‌های جلو از داخل کابین، سنسور نور، لوگو عقب LED، چراغ خوشامدگویی زیر آینه‌های جانبی، چراغ رکاب با لوگوی بی وای دی

مه‌شکن جلو و عقب، دی‌لایت، تنظیم زاویه چراغ‌های جلو از داخل کابین، سنسور نور

سیستم‌های مولتی مدیا

پخش DVD، USB، AUX، بلوتوث، نویگیشن(GPS)، 9 عدد بلندگو

پخش DVD، USB، AUX، SD Card، بلوتوث، نویگیشن(GPS)، 6 عدد بلندگو

صفحه نمایش

7 اینچی لمسی

7 اینچی لمسی

رینگ‌ها

17 اینچی آلومینیومی

17 اینچی آلومینیومی

آینه

آینه‌های جانبی تاشو برقی مجهز به گرمکن، آینه میانی الکتروکرمیک مجهز به قطب‌نما

آینه‌های جانبی تاشو برقی مجهز به گرمکن، آینه میانی الکتروکرمیک مجهز به نمایشگر میزان فاصله مانع از عقب خودرو و باد لاستیک(TPMS)

تهویه مطبوع

اتوماتیک دوکاناله

اتوماتیک

صندلی

روکش چرمی صندلی‌ها، تنظیم برقی صندلی راننده، صندلی عقب تاشو با قابلیت تنظیم تکیه‌گاه و نشیمن‌گاه، صندلی عقب با استاندارد Isofix(قابلیت نصب صندلی کودک)

روکش چرمی صندلی‌ها، تنظیم برقی صندلی راننده، گرمکن صندلی‌های جلو، صندلی عقب تاشو با استاندارد Isofix(قابلیت نصب صندلی کودک)

شیشه

شیشه‌های برقی با قابلیت بالارفتن اتوماتیک همزمان با قفل‌کردن درب‌ها(پاور ویندوز)

شیشه‌های برقی، شیشه عقب و شیشه‌های جانبی عقب دودی

سیستم های هشدار دهنده

سنسور پارک جلو و عقب

سنسور پارک عقب، سنسور باد لاستیک(TPMS)

سایر امکانات

کیلس استارتر، کروز کنترل، سانروف، دوربین دید عقب، دوربین دید جانبی زیر آینه سمت راست، خروجی 12 ولت در صندوق بار، قابلیت استفاده از حالت اقتصادی رانندگی(Eco)، درب باک برقی، کامپیوتر سفری

کیلس استارتر، کروز کنترل، سانروف، دوربین 360 درجه، سنسور باران، فرمان با نیروی کمکی الکتریکی، کامپیوتر سفری

مقایسه ایمنی بی وای دی s6 با هایما s7

برای مقایسه بی وای دی s6 و هایما s7 از نظر تجهیزات ایمنی بایستی بگوییم که هر دو خودرو مجهز به ترمزهای دیسکی در هر دو محور به همراه سیستم‌های کمکی ABS و EBD هستند.

البته هایما s7 مجهز به سیستم‌های کنترل پایداری الکترونیکی و کنترل کشش است و در زمینه ایمنی فعال، برتر از بی وای دی s6 ظاهر می‌شود. اما در مقابل، محصول بی وای دی نیز با وجود 6 عدد ایربگ، ایمنی غیرفعال بهتری نسبت به رقیب 4 ایربگ خود دارد.

تجهیزات

بی وای دی s6

هایما s7

تجهیزات ایمنی و حفاظتی

سیستم کنترل پایداری الکترونیکی(ESP)، سیستم کنترل کشش(TCS)، سیستم کمکی شروع حرکت در سربالایی(HSA)

کیسه هوا

راننده و سرنشین جلو، جانبی ردیف جلو، پرده‌ای سرتاسری(مجموعا 6 عدد)

راننده و سرنشین جلو، جانبی ردیف جلو(مجموعا 4 عدد)

سیستم ترمز

ترمز ضد قفل (ABS)، توزیع الکترونیکی نیروی ترمز(EBD)، سیستم ترمز هوشمند(BOS)

ترمز ضد قفل (ABS)، توزیع الکترونیکی نیروی ترمز(EBD)

بی وای دی s6 در سال 2011 در موسسه چینی C-Ncap تحت آزمایش ایمنی قرار گرفته و موفق به کسب 5 ستاره ایمنی (امتیاز کامل) شده است؛ اما هیچ تست تصادفی از هایما s7 تاکنون به صورت رسمی انجام نشده است.

مقایسه تجربه رانندگی بی وای دی s6 با هایما s7

به مقایسه این دو خودرو از نظر تجربه رانندگی می‌رسیم. در این بخش می‌توانیم بگوییم که بی وای دی s6 از نظر فضای کابین و نرمی سواری وضعیت نسبتا مناسبی دارد و در این پارامترها، برتر از رقیب خود ظاهر می‌شود. البته کیفیت سواری هایما s7 نیز در نوع خود قابل قبول است اما به دلیل ذات اسپرت‌تر این خودرو نسبت به بی وای دی s6، عملکرد سفت‌تر سیستم تعلیق طبیعی است.  

در مقابل، هایما s7 عملکرد فنی و شتاب‌گیری بسیار بهتری نسبت به بی وای دی s6 دارد. ضمن آن‌که ابعاد کوچک‌تر این خودرو نسبت به بی وای دی s6 و بهره‌گیری از سیستم‌های کنترل پایداری، باعث شده است تا هندلینگ و لذت رانندگی هایما s7 نیز نسبت به رقیب در جایگاه بالاتری قرار بگیرد.

نکته دیگری که جا دارد در بخش مقایسه بی وای دی s6 و هایما s7 از نظر تجربه رانندگی به آن اشاره کنیم، تفاوت در عملکرد فرمان دو خودروی مورد بحث است. سیستم فرمان بی وای دی s6 از نوع کمکی هیدرولیکی است و در اکثر اوقات، نسبتا سفت عمل می‌کند اما در مقابل، فرمان برقی هایما s7 عملکرد بسیار نرمی دارد و این موضوع باعث می‌شود تا رانندگی‌های روزمره شهری با این خودرو در مقایسه با بی وای دی s6، به مراتب ساده‌تر و لذت‌بخش‌تر باشد.

مقایسه شرایط بازار

همان‎طور که اشاره کردیم، بی وای دی s6 در ابتدای حضور در بازار ایران به دلایلی همچون برند نسبتا معتبر و بازاریابی قوی شرکت کارمانیا با استقبال مناسبی روبه‌رو شد. اما متأسفانه شرایط تحریم باعث شد تا روند عرضه این خودرو کند و پس از مدتی کاملا متوقف شود. از این‌رو، بی وای دی s6 به تدریج به حاشیه بازار رفت و در حال حاضر اوضاع خریدوفروش آن چندان مناسب نیست.

 

در مقابل، هایما s7 حضوری آهسته و پیوسته در بازار کشور ما دارد و از روزهای نخست عرضه تاکنون، موفق شده است به تدریج آمار فروش خود را بهبود ببخشد و در زمره کراس‌اوورهای چینی پرطرفدار بازار ایران قرار بگیرد.

از نظر گستردگی خدمات پس از فروش و تأمین قطعات نیز طبیعتا هایما s7 به دلیل عرضه توسط ایران خودرو، شرایط بهتری نسبت به بی وای دی s6 دارد. اما بایستی به این نکته توجه داشت که بسیاری از نمایندگی‌های ایران خودرو از هایما s7 پشتیبانی نمی‌کنند و اوضاع خدمات پس از فروش این خودرو نیز چندان ایده‌آل نیست.

جمع بندی مقایسه بی وای دی s6 با هایما s7

به قسمت نهایی مقایسه بی وای دی s6 با هایما s7 رسیدیم. در این بخش با مروری بر ویژگی‌های هریک از این دو خودرو، می‌توانیم بگوییم که بی وای دی s6 از نظر اعتبار برند، فضای کابین و صندوق‌ بار، استهلاک پیشرانه، ایمنی و نرمی سواری، برتر از هایما s7 ظاهر می‌شود. در مقابل، طراحی ظاهری، لذت رانندگی و هندلینگ، امکانات رفاهی، بازار دست‌دوم و گستردگی خدمات پس از فروش، از پارامترهایی هستند که محصول هایما در آن‌ها دستِ برتر را دارد.

به عنوان کلام آخر می‌شود گفت که اگر خانواده پرجمعیت‌تری دارید و معمولا خودروی خود را برای مدت طولانی نگه‌داری می‌کنید، به سراغ بی وای دی s6 بروید. اما اگر جوان‌تر هستید و به دنبال یک کراس‌اوور خانوادگی با لذت رانندگی نسبتا مناسب و خدمات پس از فروش قابل قبول می‌گردید، هایما s7 گزینه مناسب‌تری برای شما خواهد بود.

 

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مقایسه خودرو معرفی خودرو بازار خودرو قیمت خودرو مشخصات فنی خودرو خدمات پس از فروش سرعته اتوماتیک بازار ایران امکانات رفاهی بازار کشور کراس اوور ایران خودرو ظاهر می شود هایما s7 هایما s7 نیوتن متر فیس لیفت صندلی ها اسب بخار دو خودرو باعث شد کشور ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۶۹۶۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیسان سانی وارداتی جهان نوین آریا + مشخصات، عکس و قیمت Nissan Sunny

نیسان سانی (Nissan Sunny) وارداتی جهان نوین آریا از نظر قیمت، مشخصات فنی، امکانات رفاهی، بررسی طراحی ظاهری مورد توجه خریداران است.

به گزارش ایمنا، متقاضیان محترم سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی که در اسفند ۱۴۰۱ ثبت نام نموده و اولویت آن‌ها مشخص شده صرفاً جهت انتخاب خودروها از روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۱۶ تا ساعت ۲۳:۵۹ روز سه شنبه ۱۴۰۳/۰۲/۱۸ می‌توانند اقدام نمایند. نیسان سانی ۲۰۲۳ یک خودرو سدان اقتصادی است که جز خودروهای وارداتی بوده و توسط شرکت جهان نوین آریا وارد خواهد شد.

شرکت جهان نوین آریا

شرکت جهان نوین آریا، نماینده رسمی فروش و خدمات پس از فروش نیسان در ایران است. این شرکت خودروهای نیسان ژاپن را با استانداردهای جهانی و تحت نظارت آن شرکت در ایران ارائه می‌کند. شرکت جهان نوین آریا به صورت یک مشارکت اقتصادی (JV) بین کشورهای ایران و عمان تأسیس شده است. در این مشارکت اقتصادی هولدینگ جهانگیر آریا از ایران و شرکت سهیل بهوان از کشور عمان، شرکت جهان نوین آریا را به عنوان نماینده واردات و توزیع خودروی نیسان در ایران تأسیس کرده‌اند.

تاریخچه خودرو نیسان سانی Nissan Sunny

نیسان سانی یکی از پرفروش‌ترین محصولات اقتصادی نیسان در بازارهای آسیا، به ویژه خاورمیانه است. اصالت این سدان کامپکت در واقع به داتسون ۱۰۰۰ باز می‌گردد. خودروی مورد نظر در واقع نسل پیشین سانی محسوب می‌شود که از سال ۲۰۱۱ تا ۲۰۲۰ روی خط تولید این کمپانی قرار داشت. سانی در سال ۲۰۱۰ در نمایشگاه خودروی گوانگژو چین به صورت رسمی معرفی شد و از سال ۲۰۱۱ عرضه رسمی آن آغاز شد. سانی در برخی از بازارهای آسیای جنوب شرقی با نام Almera و در آمریکای شمالی با نام Versa نیز شناخته می‌شود. از سال ۲۰۲۰ تاکنون نیز نسل جدید سانی با کد N۱۸ به بازارهای جهانی معرفی شد. به‌دلیل مقرون‌به‌صرفه و قابل‌اعتماد بودن، به‌سرعت به یکی از پرفروش‌ترین خودروهای ژاپن تبدیل شد. حالا با گذشت زمان و عرضه چندین فیس لیفت، نسخه ۲۰۲۳ سانی قرار است وارد بازار ایران شود. نیسان سانی N۱۷ یک سدان اقتصادی و ارزان‌ترین سدان وارداتی نیسان در بازار ایران به حساب می‌آید.

فیس لیفت خودرو چیست؟

پیش‌تر هنگامی‌که خودرویی به بازار عرضه می‌شد، سال‌ها زمان می‌برد تا نسخه دیگری از آن وارد بازار شود. نسخه جدید تغییرات بسیار زیادی به خود می‌دید و درواقع با خودروی کاملاً متفاوتی روبه‌رو بودیم که قابلیت‌های کاملاً جدیدی داشت. اما این روزها خودروسازان ترجیح می‌دهند در بازه‌های زمانی کوتاه‌تر مجموعه‌ای از تغییرات کوچک را به ماشین اضافه کنند که به آن فیس لیفت می‌گویند.

خودرو سدان

سدان (Sedan) متداول‌ترین شکل طراحی بدنه خودرو است و به خودروهای سواری معمولی یا اصطلاحاً صندوقدار گفته می‌شود که دارای سقف ثابت، صندوق عقب مجزا و دو ردیف صندلی بوده و می‌تواند دو یا چهار در داشته باشد.

مشخصات فنی و عملکرد خودرو نیسان سانی Nissan Sunny

این نسخه نیسان سانی با موتور ۱.۵ لیتری تنفس طبیعی به بازار ایران می‌آید. این پیشرانه ۱۰۸ اسب بخار قدرت را با گشتاور ۱۳۴ نیوتن متر تولید می‌کند. جعبه دنده سانی جهان نوین آریا از نوع ۴ سرعته اتوماتیک AT است که توان را به چرخ‌های جلو می‌رساند. نیسان مصرف سوخت کمتر از ۷ لیتر به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر را دارد.

محور محرک دیفرانسیل جلو
گیربکس اتوماتیک ۴ سرعته
حجم موتور ۱.۵ لیتر
تنفس موتور طبیعی
پیشرانه ۴ سیلندر
توان موتور ۱۰۸ اسب بخار
سرعت ۱۷۰ کیلومتر بر ساعت
شتاب شتاب ۰ تا ۱۰۰
مصرف سوخت ۶.۷۴ لیتر
گشتاور ۱۳۴ نیوتن متر
ابعاد خودرو نیسان سانی Nissan Sunny

این خودرو دارای ابعاد و سیستم تعلیق زیر است.

طول (میلیمتر) ۴۴۲۵
عرض (میلیمتر) ۱۶۹۵
ارتفاع (میلیمتر) ۱۵۰۰
حجم باک ۴۱ لیتر
نوع شاسی سدان یکپارچه
سیستم تعلیق جلو جناقی مستقل
سیستم تعلیق عقب اکسل ثابت
فرمان فرمان برقی
ایمنی و امنیت خودرو نیسان سانی Nissan Sunny

این خودرو فاقد سیستم کروز کنترل است و دارای امکانات زیر است:

ایربگ راننده ایربگ سرنشین جلو ABS ترمز EBD ترمز ESP کنترل پایداری ترمز جلو از نوع دیسکی خنک کننده ترمز عقب از نوع کاسه‌ای Brake Assist ترمز کمکی

تجهیزات و امکانات خودرو نیسان سانی Nissan Sunny

از مهم‌ترین آپشن های این خودرو می‌توان به فرمان کمکی برقی، ایربگ راننده و سرنشین، کنترل پایداری، ترمز کمکی، مولتی مدیای ۶ اینچی، دوربین عقب، سنسور پارک عقب و سیستم صوتی با ۲ بلندگو اشاره کرد.

استارت سوئیچی
صفحه نمایش مرکزی ۶ اینچ
دوربین عقب دارد
مه شکن عقب دارد
سنسور پارک جلو ندارد
سنسور پارک عقب دارد
سنسور باران ندارد
تعداد بلندگو ۲
صندلی راننده دستی
تعداد صندلی ۴ صندلی
تهویه خودکار ندارد
GPS ندارد
بلوتوث دارد
USB دارد
قیمت خودرو نیسان سانی Nissan Sunny

قیمت فروش قطعی خودرو نیسان سانی در مبادی ورودی ۱۱.۰۷۱.۴۰۰.۰۰۰ ریال است. قیمت اعلام شده قیمت قطعی در مبادی ورودی بوده و هزینه‌ها و عوارض قانونی پس از ترخیص از قبیل: بیمه شخص ثالث، مالیات بر ارزش افزوده، هزینه‌های شماره گذاری، اسقاط خودروی فرسوده، کرایه حمل و … به قیمت فوق اضافه می‌گردد.

کد خبر 750980

دیگر خبرها

  • نیسان سانی وارداتی جهان نوین آریا + مشخصات، عکس و قیمت Nissan Sunny
  • مقایسه جک J۴ با کی ام سی ایگل؛ تفاوت در چیست؟
  • L90 ایرانی؛ رونمایی از رقیب جدید تارا و دنا
  • مشخصات یک خودروی جدید ایرانی منتشر شد
  • آرامش نسبی بازار طلا و سکه امروز در رشت در مقایسه با هفته گذشته
  • قیمت آیفون ۱۳ پرو مکس امروز ( ۱۶ اردیبهشت) + مشخصات و دوربین iPhone 13 pro max
  • مشخصات ال۹۰ ایرانی اعلام شد + عکس
  • ال۹۰ ایرانی چه مشخصات و ویژگی هایی دارد؟ + تصویر
  • مشخصات ال۹۰ ایرانی منتشر شد+ عکس
  • قیمت محصولات ایران خودرو امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول